Uusi%20kamera%20402.jpg

Pienemmän prinsessamme ristiäisissä tarjottiin tällaista kakkua jonka täytteestä löytyy boysenmarjaa ja vaniljavanukastäytettä. Ihan itse pikkukätösin taiteilin myös tuon "vauva-muumin", jonka idea lähti pehmolelusta jonka löysin kirpparilta vauvalle. Todellakaan tuo koristeiden väsäys ei ole se mun juttu mutta aion siitä huolimatta jatkaa harjoituksia:D

Pohja:

5 kananmunaa

sokeria

vehnäjauhoja

perunajauhoja

2 tl leivinjauhetta

Kostutus:

vaniljamaidolla

Täyte:

vadelmahilloa

2 pss boysenmarjoja pakasteena

2 prk vaniljavanukasta

4 dl kuohukermaa

½ dl vaniljakreemijauhetta

Koristelu:

2 prk mansikkakermaa

tähtikoristeita (confetista)

vauva-muumi sokerikuorrutteesta

kirjaimet ja kukat sokerikuorrutteesta

koristehelmiä

Ota kolme saman kokoista mukia. Riko yhteen mukiin kananmunat. Kaada toiseen mukiin puolet vehnäjauhoja ja puolet perunajauhoja niin että aineksia on saman verran kuin kananmunia toisessa mukissa. Sekoita jauhojen joukkoon leivinjauhe. Kaada kolmanteen mukiin vielä sokeria samanverran.

Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vaahtoon jauhoseos. Paista voidellussa ja korppujauhotetussa vuoassa uunin alatasolla 175 asteessa n 40 min.

Vaahdota täytettä varten kerma. Lisää joukkoon vaniljavanukkaat ja vaniljakreemijauhe. Halkaise kakkupohja kolmeen osaan ja kostuta vaniljamaidolla. Levitä pohjalle vadelmahilloa ja vanukastäytettä. Ripottele täytteen päälle boysenmarjoja ( käytin 1 pussin kumpaankin väliin, eli reilusti).

Täytän täytekakun aina edellisenä päivänä että maut ja kosteus tasoittuvat.