proxy?url=http%3A%2F%2F3.bp.blogspot.com

 

Tässä kakussa kokeilin ensikertaa poikkeuksellisesti sokerikakkupohjaa perinteisen keksimurupohjan tilalla. Lisäksi tässä ohjeessa pohja piilotetaan täytteen alle ja se tulee kivasti esiin vasta kakkua leikattaessa. (Alkuperäinen ohje Pullahiiren kirjasta)

 

Sokerikakkupohja:

 

2 munaa

60g sokeria

60g gluteenitonta jauhoseosta

½ tl leivinjauhetta

 

Täyte:

 

2½dl vispikermaa

200g maustamatonta tuorejuustoa

200g mangotuorejuustoa

1½dl sokeria

1 prk (4dl) mangososetta

½dl vettä

5 liivatelehteä

 

Mangokiille:

 

1prk (4dl) mangososetta

5 liivatelehteä

1dl vettä

 

Koristelut valkosuklaata