Ja jälleen kerran Hummingbird Bakeryn tuotteita testissä :) Tällä kertaa suolaista versiota ja ihania olivat.
12kpl
30g voita
½pientä punasipulia hienoksi pilkottuna
360g vehnäjauhoja
2.5tl leivinjauhetta
1tl cayennepippuria
250g cheddarjuustoa (tai jotain muuta kovaa juustoa) raastettuna
2.2dl täysmaitoa
1 kananmuna
130g pinaatinlehtiä pienittynä
Kuumenna uusi 170-asteiseksi.
Sulata voi kattilassa ja paista siinä sipuli. Jätä odottamaan. Mittaa jauhot, leivinjauhe, cayennepippuri ja juusto kulhoon. Sekoita toisessa kulhossa keskenään maito ja muna ja kaada seos sitten hitaaksi jauhojen joukkoon. Vatkaa koko ajan sähkövatkaimella ja jatka vatkaamista kunnes ainekset ovat sekoittuneet.
Sekoita sipuli ja pinaatti tasaisesti taikinaan.
Lusikoi taikina paperivuokiin ja paista uunissa n. 30-35 min, tai kunnes ovat saaneet väriä ja tuntuvat kimmoisilta.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.