Pienen hiljaiselon (n. 2vuotta!), "vieraissa" käynnin ja uudelleen muokkauksen jälkeen Suklaapilven blogi on taas luettavissa Vuodatuksessa! Piti kokeilla toimiiko toinen blogiyhteisö paremmin, mutta veri veti kuitenkin tähän osoitteeseen :)

Muutaman vuoden takaisen Vuodatuksen ongelman vuoksi olen joutunut suuren osan vanhoista artikkeleistani poistamaan kokonaan. Vaikka olen yrittänyt huolellisesti katsoa jäljelle jääneistä linkitykset ja muut vimpaimet kohdalleen saattaa jotain virheitä jäädä huomaamatta, joten jos huomaat jotain laitatko kommenttia asiasta niin korjaan asian mahdollisimman pian.

Olen yrittänyt selkiyttää ja siistiä artikkeleita, osaan olen kirjoittanut ohjeet ja osasta pääsee suoraan alkuperäiseen ohjeeseen. Edelleenkin siis monet ohjeet ovat jostain muualta löydettyjä ja hyväksi todettuja :)

Tämä on edelleenkin vain kotiäidin harrastus-blogi joten mitään ammattitason leipomuksia täältä et tule löytämään. Kokoajan sitä kuitenkin näissäkin asioissa kehittyy ja siksi on mukava näitä asioita täällä jakaa :D 

Blogin julkaisupäivän kunniaksi jaan teille kuvaa ensimmäisestä muotokakusta jonka tein poikani 1-vuotis syntymäpäiville. Autokakkua tietenkin :)

DSC_0042.jpg

Ongelmiahan tässä oli monenlaisia :) Ilmeisesti en osaa/malta kaulita kuorrutetta tarpeeksi ohueksi, joten se alkoi murtua katosta heti kun laskin sen tuohon päälle. Myös noiden sivujen muotoilussa oli ongelmaa...Mutta jatkan harjoittelua :) Vinkkejä otetaan vastaan!

DSC_0044.jpg

Kakku koostui suklaakakkupohjasta ja uuden blogi-tuttavuuden Tekila`s Bakeryn Fazerina-moussesta