Hummingbird Bakeryn tuotteita ei voi vastustaa! Nämä keksit ovat NIIN helppoja tehdä ja NIIN hyviä että kannattaa kokeilla!

DSC_0025.jpg

N. 24kpl

225g voita huoneenlämpöisenä

200g sokeria

200g ruokokidesokeria

2 kananmunaa

0.5tl vanilja-aromia

240g karkeaa maapähkinävoita

340g vehnäjauhoja

2.5tl ruokasoodaa

75g tummaa suklaata pilkottuna

Kuumenna uuni 170 asteeseen.

Mittaa voi ja sokerit monitoimikoneeseen ja vatkaa vaaleaksi ja kuohkeaksi. Lisää munat yksitellen ja hyvin sekoittaen joukkoon. Vatkaa pienemmällä teholla joukkoon vanilja-aromi ja maapähkinävoi. Lisää jauhot ja sooda, sekoita hyvin. Lisää lopuksi pilkottu suklaa.

Jaa taikina tasakokoisiksi keoiksi uunipellille. Jätä leviämisvaraa! Paista noin 10 minuuttia tai kunnes ovat melko litteitä ja reunoiltaan ruskeita. Anna jäähtyä hetki pellillä ja nosta ritilälle jäähtymään kokonaan.