Hummingbird Bakeryn tuotteita ei voi vastustaa! Nämä keksit ovat NIIN helppoja tehdä ja NIIN hyviä että kannattaa kokeilla!
N. 24kpl
225g voita huoneenlämpöisenä
200g sokeria
200g ruokokidesokeria
2 kananmunaa
0.5tl vanilja-aromia
240g karkeaa maapähkinävoita
340g vehnäjauhoja
2.5tl ruokasoodaa
75g tummaa suklaata pilkottuna
Kuumenna uuni 170 asteeseen.
Mittaa voi ja sokerit monitoimikoneeseen ja vatkaa vaaleaksi ja kuohkeaksi. Lisää munat yksitellen ja hyvin sekoittaen joukkoon. Vatkaa pienemmällä teholla joukkoon vanilja-aromi ja maapähkinävoi. Lisää jauhot ja sooda, sekoita hyvin. Lisää lopuksi pilkottu suklaa.
Jaa taikina tasakokoisiksi keoiksi uunipellille. Jätä leviämisvaraa! Paista noin 10 minuuttia tai kunnes ovat melko litteitä ja reunoiltaan ruskeita. Anna jäähtyä hetki pellillä ja nosta ritilälle jäähtymään kokonaan.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.