Todella helppoa, nopeaa ja herkullista pikkusuolaista tarjottavaa illanistujaisiin tai juhliin.
Savulohirullat
4 rullarieskaa
200g ruohosipulituorejuustoa
100g kylmäsavulohta
½ nippua tilliä ( tai maun mukaan)
Voitele rieskat tuorejuustolla ja levitä päälle lohisiivut ja tilli. Kääri rullalle kelmun sisään ja anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Pororullat
4 rullarieskaa
200g afrikan paprika tuorejuustoa
100g kylmäsavuporosiivuja
1 paprika
persiljaa ( maun mukaan)
Voitele rieskat tuorejuustolla. Lisää päälle porosiivut, pieneksi kuutioitu paprika ja persiljaa. Kääri kelmun avulla tiiviiksi rullaksi ja anna maustua seuraavaan päivään.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.