Kes%C3%A42011%20127.jpg

Nämä suussa sulavat suklaapikkuleivät sisältävät alkuperäisen ohjeen mukaan vielä suklaasydämenkin. Taikina oli kuitenkin sen verran murenevaista että en alkanut enää suklaapalaa sisään väsäämään :) Todella hyviä näinkin...

(N. 30 kpl pikkuleipiä)

125 g voita

1 dl sokeria

2 dl vehnäjauhoja

3/4 dl perunajauhoja

2 rkl tummaa kaakaojauhetta

1 tl leivinjauhetta

( 1/3 levyä tummaa suklaata)

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voi-sokeriseokseen.

Anna taikinan levätä kylmässä n. puoli tuntia. Leivo taikinasta tanko ja jaa se osiin, minä laitoin taikinan kelmun sisään ja muotoilin tangoksi sen avulla. Pyörittele palat palloiksi pellille. Taikinasta tulee n. 30 pikkuleipää.

Halutessasi suklaasydämen pikkuleipiin, paloittele suklaa pieniksi palasiksi ja pyörittele taikinapala suklaapalan ympärille.

Paista taikinapallerot 175- asteisessa uunissa 10-15 min.